• +46 (0)322 67 22 10
  • info@memoforlag.se

Deckarvandringar

Deckarvandringar

Hemliga Klubbens Deckarvandringar

Sommaren 2021 erbjuder vi Digitala Deckarvandringar i Alingsås istället för de traditionella Deckarvandringarna med Moa och Måns på grund av Covid-19 pandemin.

Läs mer här…

I vanliga fall kan man följa med Moa och Måns på hemligt uppdrag under en dryg timma. Upplev Alingsåsmiljöerna som speglas i Hemliga Klubben-böckerna samtidigt som ni löser ett mystiskt och klurigt Hemliga Klubben-fall. Moa och Måns tar med barnen på en härlig tur bland stadens innergårdar och gränder där man letar ledtrådar och också får lära sig deras hemliga skriftspråk.

Det är spännande, roligt och klurigt!

Deckarvandringarna bygger på Hemliga Klubben-böckerna, av barnboksförfattaren Susanne MacFie som också skriver manus till barndeckarvandringarna.

Praktisk information
Deckarvandringen tar ca 1 timma och rekommenderas från ca 6 år upp till 10 år. Även medföljande vuxen betalar fullt pris. Kläder efter väder. Begränsat antal platser per grupp.

Deckarvandringen utgår från Estrads foajé (Åmanskaparken). Se vägbeskrivning nedan.

Men just i år 2021 har vi inte kunnat förbereda och planera för några deckarvadringar varför vi istället erbjuder Digitala Deckarvandringar. 

Läs mer här…

Sommaren 2021 är Deckarvandringarna i Alingsås inställda pga Covid-19.

Deckarvandring i Alingsås
Deckarvandringen startar i Åmanska parken i Alingsås

Personbil
För er som kommer med bil hittar enklast parkeringsmöjligheter i Estrad Alingsås. Därifrån tar det ca 1 minuter att promenera till Åmanska parken.
Du kan även hitta information om parkeringar på Alingsås kommuns webbsida.

Lokaltrafiken
För er som väljer lokaltrafik kan söka er resa på Reseplaneraren.
Från Alingsås tåg- och bussterminal är det ca 2 minuter promenad.

Skolresor med egen buss
Lättast är att bussen stannar vid Stora Torget och släpper av eleverna. Där är gångfartsområde och fordonsförare har väjningsplikt mot gående. Bilister och cyklister med flera skall alltså lämna gående företräde.

Karta

Bilder från tidigare år. Under 2020 tvättar vi händerna, håller avstånd och stannar hemma om vi känner oss sjuka.